Norsk English

Dag 2 i Ely

KBD
 

206 mph (332 km/t) på 1 mile (1,6 km.)

I dag startet vi dagen med veldedighetsfrokost i parken.
Etter å ha spist nystekte pannekaker, egg og skinke var det tid for ny teknisk kontroll.
Ingen problemer dukket opp, og kl. 10.00 var vi klare for dagens konkurranse.

De fleste av nordmennene som er med er meldt på som flaggvakter til morgendagens løp. Disse var på kurs for å gjennomgå detaljer i den anledning, mens Pål-Arvid og teamet dro avgårde for å stille til dagens konkurranse.

I dag stilte langt flere biler til start, og Pål-Arvid og hjelperne hadde lagt opp til en noe annen strategi for å forsøke å øke hastigheten ytterligere i forhold til gårsdagen:
I dag kjørte han uten sidemann, og noen andre justeringer var også gjort med bilen i går kveld.

Det gav resultater. Det var stor begeistring da måleren viste 328 km/t. på 1. gjennomkjøring!

Dessverre ble konkurransen avlyst kort tid etter at Pål-Arvid hadde kjørt, da en av de andre bilene havarerte stygt etter å ha kjørt av banen på grunn av oljesøl.
Heldigvis ble ingen stygt skadet, men konkurransen ble avlyst av sikkerhetsmessige grunner.

Vi har i ettertid i dag fått vite - uoffisielt - at 3 av bilene i dag har passert den magiske 200 mph- grensen, og at Pål-Arvid er en av disse.De endelige resultatene foreligger søndag.

Resten av ettermiddagen går med til å gjøre ytterligere forbedringer på bilen før morgendagens løp. Sidemann Gunnar og Pål-Arvid skal bruke tiden til å gå igjennom løypen, og forberede seg så godt som det lar seg gjøre. Senere er det førermøte og pressekonferanse, som alle forplikter seg til å delta på.

Det er avreise allerede kl. 03.00 i natt, så tiden må brukes maksimalt effektivt.
Det er spent, men optimistisk stemning i gruppen nå, og Pål-Arvids team berømmes spesielt for at de klarer å holde fokus på arbeidsoppgavene sine. De har gjort, og gjør, en fantastisk innsats.

I morgen er den store dagen. Vi våger nå å ha store forventninger til løpet, og krysser alle fingre for at vi gjør et godt løp.
Følg med!
 
   

 

Webdesign og publiseringsl√łsning av Argo Internett AS ¬©