Norsk English

På plass i Ely

KBD

Endelig i Ely!

Varmen, som hittil har vært en stor utfordring, har roet seg. Her i Ely er temperaturen betydelig lavere enn i Las Vegas.  Med temperaturer som oversteg  40 grader celcius på dagtid har arbeidslysten og effektiviteten vært  lavere enn normalt, og bilen har heller ikke fungert som vi ønsket. Lite søvn har også gjort sitt til at vi har hatt noen utfordinger.

Derfor er det med stor glede vi nå registrerer at vi har kontroll på både det tekniske, og situasjonen forøvrig. Vi er ved godt mot, humøret og motivasjonen er på topp. Det at hele 51 nordmenn har funnet veien til USA for å oppleve dette sammen med oss, setter vi selvfølgelig umåtelig stor pris på.

Vi visste ikke helt hva som ventet oss da vi natt til 14. september dro avgårde fra  Las Vegas til denne idylliske, søvnige småbyen, men det har vært en ubetinget positiv opplevelse. Vi opplever gjestfrihet som vi ikke har sett maken til, og lokalbefolkningen viser stor begeistring over vår tilstedeværelse. De er tydeligvis svært glade for at vi er her, og vi blir gjort stor stas på, uansett hvor vi befinner oss.

Vi har fortsatt noe arbeid som skal gjøres, men vi er klare til teknisk innsjekk kl. 09.00. Kontrollen går bra, og vi er klare for 1. dags kjøring.


Et TV team fra NY vier oss stor oppmerksomhet, og gjennomfører et langt intervju med Pål - Arvid.

Dagen i dag har vært viktig for å teste bilen under disse forholdene - ift. temperatur og høyde (vi befinner oss på ca. 2000moh), at girkasse, lading og andre funksjoner er optimale. Dette er første testen med den nye girkassen, noe som det har vært knyttet stor spenning til.

Dessuten er det fint for oss å ta våre konkurrenter i øyesyn. Mange vil være her i dag og teste, som oss.


Vi gjennomfører 3 forsøk fra 0-200 mph (320 km/t) og tilbake til 0 på kortest mulig tid og strekning, og alt i alt er vi rimelig fornøyde med dagens gjennomkjøring. Bilen er stabil, og alle målinger viser tilfredsstillende resultater.

Vi har også fått viktige indikasjoner i forhold til justeringer vi må gjøre.


Etter noen timer på puten deltar vi i bilparade gjennom Ely, og blir invitert på coctail party og middag av arrangøren. Det til stor begeistring både i vårt reisefølge, og blant alle andre deltakere og innbyggere som er med på arrangementet.
Alle som er med oss er velkommen på alle arrangementer, så vi har fine opplevelser sammen.


Etter en god kveldsøkt rent jobbmessig, gåt turen på barrunde sammen med en av løpets store sponsorer. 

Vi ser frem til en spennende morgendag! Følg med!
 
   Webdesign og publiseringsløsning av Argo Internett AS ©